Afvallen en energie besparen

Energie besparen en Afvallen kan ook heel goed tegenwoordig, het klinkt gek maar het kan wel. In de VS waar meer dan 78% van de bevolking aan overgewicht lijdt maken ze daar gebruik van. Dit systeem bestaat uit een vaststaande fiets die aangesloten is aan een batterij waarmee de bewoners thuis hun eigen elektriciteit produceren. Door een dieet met gezonde recepten te volgen en een paar keer per dag met het fietsen de batterij op te laden hebben veel mensen al hun ideale gewicht kunnen bereiken.

Een gezond dieet op zich doet al veel en helpt het lichaam zich van het overtollige vet te ontdoen en als deze dan ook nog eens een handje geholpen wordt door het fietsen dan wordt het proces versnelt. Hiermee besparen de bewoners dus een flinke som geld op energiekosten door zelf het huis van elektriciteit te voorzien. Steeds meer mensen kiezen voor deze optie waarmee ze kunnen afvallen en tevens geld besparen. Op het moment is dit systeem alleen nog in Amerika en Canada verkrijgbaar maar zal binnenkort ook naar Europa overwaaien waar veel mensen er al op zitten te wachten.

Een dieet met gezonde recepten kan nu al gevolgd worden door zoveel mogelijk verse ingredi├źnten te gebruiken en deze zelf thuis voor te bereiden en waarbij je natuurlijk ook een eind kunt gaan fietsen vroeg in de morgen of laat in de middag als je van je werk thuiskomt. Zo kunnen de mensen dan het zelfde effect genereren als de mensen in Noord Amerika met het enige verschil dat er geen energie voor het huis bespaart wordt( voor nu)Een prima idee dus voor mensen die gezond en snel willen afvallen.